Архів номерів

2018 21 22 23      
2017 15 16 17 18 19 20
2016 9 10 11 12 13 14
2015 3 4 5 6 7 8
2014 1 2        

Пошук

Вудвуд В.В., Сташкевич А.Р. Особливості функціонування підприємств харчової промисловості Карпатського регіону

АНОТАЦІЯ
У даній статті проаналізовано особливості функціонування підприємств харчової промисловості Карпатського регіону, також досліджено частку харчової промисловості в структурі промислового виробництва України за економічними регіонами та обсяги реалізованої харчової продукції за складовими областями. Виявлено тенденції розвитку харчової промисловості регіону, та запропоновано можливі шляхи розвитку Карпатського регіону на перспективу.

Ключові слова: харчова промисловість, промислове виробництво, обсяг реалізованої продукції, питома вага, продовольство, економічна діяльність.

АННОТАЦИЯ
В данной статье проанализированы особенности функционирования предприятий пищевой промышленности Карпатского региона, также исследовано долю пищевой промышленности в структуре промышленного производства Украины по экономическим регионам и объемы реализованной пищевой продукции по составляющим областями. Эти данные позволили выявить тенденции развития пищевой промышленности региона, и предложить возможные пути развития Карпатского региона.

Ключевые слова: пищевая промышленность, промышленное производство, объем реализованной продукции, удельный вес, продовольствие, экономическая деятельность.

АNNOTATION
This article analyses the features of functioning of the food industry in Carpathian region. Moreover it investigates the proportion of the food industry in the industrial regions of Ukraine depending on economic regions and volumes sold by components of food areas. It highlights the tendencies of the regional food industry, and proposes future ways of development of the Carpathian region.

Keywords: food processing, manufacturing, sales volume, proportion (weight), food, economic activity.

Завантажити статтю (pdf)