Архів номерів

2018 21 22 23      
2017 15 16 17 18 19 20
2016 9 10 11 12 13 14
2015 3 4 5 6 7 8
2014 1 2        

Пошук

 

банер 1

 

unnamed

 

images

 

banner c111

 

Лисюк О.С. Напрями формування та розвитку ринку праці

АНОТАЦІЯ
У статі розглянуто науково-методичні підходи до напрямів формування та розвитку ринку праці. Проаналізовано фактори, які впливають на його розвиток на макрорівні та макрорівні. Разом з тим проаналізовано фактори, що впливають на пропозицію робочої сили. На основі цього було визначено ключові проблеми, що стримують розвиток ринку праці. Як наслідок, сформовано ряд пропозицій щодо швидкої та ефективної стабілізації.

Ключові слова: зайнятість, ринок праці, попит на працю, робоча сила, безробіття.

АННОТАЦИЯ
В статье рассмотрены научно-методические подходы к исследованию направлений формирования и развития рынка труда. Проанализированы факторы, которые влияют на его развитие на макроуровне и микроуровне, а также факторы, которые влияют на предложение рабочей силы. На основе этого выделены ключевые проблемы, которые сдерживают развитие рынка труда. В результате сформирован ряд предложений по быстрой и эффективной стабилизации рынка труда.

Ключевые слова: занятость, рынок труда, спрос на работу, рабочая сила, безработица.

ANNOTATION
In the article there are subscribed the scientific and methodical approaches to formation and development of areas of the labor market. There are analyzed the factors that influence its development at the macro level and macro level.However, we have analyzed factors affecting the labor supply. On this basis, it was determined the key problems hindering the development of the labor market. As a result, we have generated a number of proposals for rapid and effective stabilization.

Keywords: employment, labor market, demand for labor, workforce, unemployment.

Завантажити статтю (pdf)