Архів номерів

2018 21 22 23      
2017 15 16 17 18 19 20
2016 9 10 11 12 13 14
2015 3 4 5 6 7 8
2014 1 2        

Пошук

Албов Є.О. Конкурентоспроможності продукції на регіональному продовольчому ринку

АНОТАЦІЯ
У роботі досліджено трактування терміну “продовольчий ринок”. Розглянуто розвиток конкуренції на ринку продовольчої продукції виходячи з нейтралізації його деформацій в контексті комплексу економіко-правових заходів. Визначено проблемні аспекти у сфері розвитку та захисту конкуренції на ринку продовольчої продукції в Україні. Обґрунтовано способи конкурентних взаємодій фірм на регіональному продовольчому ринку.

Ключові слова: конкурентоспроможність, продовольчий ринок, продовольча продукція, регіональний розвиток, промислові підприємства.

АННОТАЦИЯ
В работе исследованы трактовка термина "продовольственный рынок". Рассмотрено развитие конкуренции на рынке продовольственной продукции исходя из нейтрализации его деформаций в контексте комплекса экономико-правовых мер. Определены проблемные аспекты в сфере развития и защиты конкуренции на рынке продовольственной продукции в Украине. Обоснованно способы конкурентных взаимодействий фирм на региональном продовольственном рынке.

Ключевые слова: конкурентоспособность, продовольственный рынок, продовольственная продукция, региональное развитие, промышленные предприятия.

ANNOTATION
In this work the interpretation of the term "food market". We consider the development of competition in the food products based on its neutralizing strains in the context of complex economic and legal measures. The identified aspects of development and the protection of competition in the food products in Ukraine. Proved how competitive interactions of firms in the regional food market.

Keywords: competitiveness, food market, food products, regional development, industry

Завантажити статтю (pdf)