Архів номерів

2018 21 22 23      
2017 15 16 17 18 19 20
2016 9 10 11 12 13 14
2015 3 4 5 6 7 8
2014 1 2        

Пошук

Шевченко Е.В. Соціальна складова сталості виробництва продукції рослинництва

АНОТАЦІЯ
У статті розглянуто соціальна складова сталості виробництва продукції рослинництва з позиції забезпечення харчовими продуктами населення за допомогою індикаторів достатності споживання основних продовольчих продуктів. Визначено рівень забезпечення продуктами харчування населення Харківської області та фінансові можливості населення для придбання продуктів харчування.

Ключові слова: сталість виробництва, соціальна складова, індикатори достатності споживання, економічна доступність, заробітна плата.

АННОТАЦИЯ
В статье рассмотрена социальная составляющая устойчивости производства продукции растениеводства с позиции обеспечения пищевыми продуктами населения с помощью индикаторов достаточности потребления основных продовольственных продуктов. Определен уровень обеспечения продуктами питания населения Харьковской области и финансовые возможности населения для приобретения продуктов питания.

Ключевые слова: устойчивость производства, социальная составляющая, индикаторы достаточности потребления, экономическая доступность, заработная плата.

ANNOTATION
In the article, the social component of sustainability of crop production is considered in view of food security of the population using indicators of sufficient consumption of basic food products.The specified level of food security in Kharkiv Oblast and financial capacity of the population to purchase food are determined.

Keywords: production sustainability, social component, adequacy indicators of consumption, economic accessibility, wages.

Завантажити статтю (pdf)