Архів номерів

2018 21 22 23      
2017 15 16 17 18 19 20
2016 9 10 11 12 13 14
2015 3 4 5 6 7 8
2014 1 2        

Пошук

 

банер 1

 

unnamed

 

images

 

banner c111

 

Бондар В.А. Органічна продукція зернопереробних підприємств: основні поняття

Екологічні проблеми пов’язані з виснаженням, забрудненням земельних ресурсів, зменшенням родючості ґрунтів, розвитком ерозії, що значно знижує агротехнічний потенціал земель та, з іншого боку, зростаючі вимоги споживачів до харчових продуктів, їх цінності та придатності до споживання стимулюють потребу у виробництві якіснішої та кориснішої продукції. Постає питання розроблення екологічно безпечніших моделей сільськогосподарського розвитку, промислового перероблення продукції і, відповідно, підвищення її якості. Україна має в своєму розпорядженні має великий потенціал з вирощування і переробки зерна [1, с. 145]. Зернопереробна галузь стимулює або стримує розвиток багатьох інших зв’язаних з нею галузей економіки, продуктових і сировинних ринків.

Завантажити статтю (pdf)