Архів номерів

2018 21 22 23      
2017 15 16 17 18 19 20
2016 9 10 11 12 13 14
2015 3 4 5 6 7 8
2014 1 2        

Пошук

Меліх Т.Г. Інтеграція підприємств харчової промисловості як фактор оптимізації використання виробничого потенціалу

АНОТАЦІЯ
Розглянуто теоретико-методологічні засади визначення категорій «інтеграційна взаємодія» та «інтегрована корпоративна структура». Визначено основоположні принципи концепції гармонічного розвитку інтегрованої корпоративної структури. Обґрунтовано механізм досягнення необхідного виробничого потенціалу підприємств харчової промисловості та сформовано структурну модель організаційного механізму реалізації гармонічної програми розвитку інтегрованої структури.

Ключові слова: інтеграція, інтеграційна взаємодія, виробничий потенціал, харчова промисловість, інтегрована корпоративна структура, синергічний ефект.

Завантажити статтю (pdf)