Архів номерів

2018 21 22 23      
2017 15 16 17 18 19 20
2016 9 10 11 12 13 14
2015 3 4 5 6 7 8
2014 1 2        

Пошук

 

банер 1

 

unnamed

 

images

 

banner c111

 

Гупало О.Г., Жук О.Б. Аналіз динаміки та структури державних соціальних видатків в Україні

АНОТАЦІЯ
У статті проаналізовано динаміку та структуру видатків соціального спрямування у державному бюджеті України за останні роки, у тому числі на соціальний захист та соціальне забезпечення, освіту, охорону здоров’я, духовний та фізичний розвиток.

Ключові слова: державний бюджет, соціальна сфера, соціальні видатки, видатки на соціальний захист та соціальне забезпечення, видатки на освіту, видатки на охорону здоров’я, видатки на духовний та фізичний розвиток.

АННОТАЦИЯ
В статье проанализированы динамика и структура расходов социальной направленности в государственном бюджете Украины за последние годы, в том числе на социальную защиту и социальное обеспечение, образование, здравоохранение, духовное и физическое развитие.

Ключевые слова: государственный бюджет, социальная сфера, социальные расходы, расходы на социальную защиту и социальное обеспечение, расходы на образование, расходы на здравоохранение, расходы на духовное и физическое развитие.

ANNOTATION
The dynamics and structure of expenditures for social direction in the state budget of Ukraine for the last several years, including social protection and social security, education, health care, spiritual and physical development are researched in the article.

Keywords: state budget, social sphere, social expenditures, expenditures for social protection and social security, expenditures for education, health care expenditures, expenditures for spiritual and physical development.

Завантажити статтю (pdf)