Архів номерів

2018 21 22 23      
2017 15 16 17 18 19 20
2016 9 10 11 12 13 14
2015 3 4 5 6 7 8
2014 1 2        

Пошук

Домаскіна М.А., Протасевич І.С. Методика оцінки конкурентоспроможності продукції сільського господарства

АНОТАЦІЯ
Розглянуто різні методичні підходи до оцінки конкурентоспроможності продукції сільського господарства, узагальнено критерії такої оцінки, побудовано ланцюг цінностей у зерновому виробництві, узагальнено систему показників оцінки конкурентоспроможності зерна.

Ключові слова: конкурентоспроможність, сільськогосподарські підприємства, оцінка конкурентоспроможності аграрної продукції, конкурентоспроможність зерна.

АННОТАЦИЯ
Рассмотрены различные методические подходы к оценке конкурентоспособности продукции сельского хозяйства, обобщены критерии такой оценки, построена цепь ценностей в зерновом производстве, обобщена система показателей оценки конкурентоспособности зерна.

Ключевые слова: конкурентоспособность, сельскохозяйственные предприятия, оценка конкурентоспособности аграрной продукции, конкурентоспособность зерна.

ANNOTATION
Various methodological approaches to assessing the competitiveness of agricultural production, a generalized criteria for such assessment, built a chain of values in grain production, generalized system of indicators to measure competitiveness grain.

Keywords: competitiveness, agricultural enterprises, assessment of competitiveness of agricultural products, competitiveness of the grain.

Завантажити статтю (pdf)