Пошук
Тіхонова Н.О. Баланс виробництва та споживання овочевої продукції в Україні
АНОТАЦІЯ
У статті розглядаються питання, пов’язані з виробництвом та споживанням населенням України продукції плодоовочевої галузі. Порівняно рекомендовані диференціойвані норми споживання овочів на душу населення із фактичним рівнем споживання та зроблено висновки щодо зростання ємності національного овочевого ринку.
Ключові слова: виробництво овочів та баштанних культур, споживання овочів та баштанних культур, раціональні норми споживання, фонд споживання, баланс овочів та баштанних культур.
АННОТАЦИЯ
В статье рассматриваются вопросы, связанные с производством и потреблением населением Украины продукции плодоовощной отрасли. Проведен сравнительный анализ рекомендованных дифференцированных норм потребления овощей на душу населения с фактическим уровнем потребления и сделаны выводы относительно роста ёмкости национального овощного рынка.
Ключевые слова: производство овощей и баштанных культур, потребление овощей и баштанных культур, рациональные нормы потребления, фонд потребления, баланс овощей и баштанных культур.
ANNOTATION
The article deals with issues related to the production and consumption by the population of Ukraine of fruits and vegetable. It is shown a comparative analysis of the recommended norms of vegetables per capita consumption to the actual consumption and conclusions regarding the growth of the capacity of the national vegetable market.
Keywords: production of vegetables, consumption of vegetables and crops, rational norms of consumption, the consumption fund balance of vegetables and crops.