Архів номерів

2018 21 22 23      
2017 15 16 17 18 19 20
2016 9 10 11 12 13 14
2015 3 4 5 6 7 8
2014 1 2        

Пошук

Дискіна А.А., Богаченко Я.В. Напрями стимулювання інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості в Україні

АНОТАЦІЯ
Стаття присвячена питанню модернізації харчової промисловості в Україні на основі інноваційного підходу. Аналізується інноваційна діяльність підприємств харчової промисловості в Україні. Виявлено чинники, що стримують інноваційну активність, запропоновано заходи зі стимулювання інновацій у галузі.

Ключові слова: знання, інновації, харчова промисловість, інноваційна активність, конкурентоспроможність, модернізація.

АННОТАЦИЯ
Статья посвящена проблеме модернизации пищевой промышленности в Украине на основе инновационного подхода. Анализируется инновационная деятельность украинских предприятий осуществляющих свою деятельность в пищевой отрасли. Выделены факторы, препятствующие инновационной активности, предложен ряд мероприятий по стимулированию инноваций в отрасли.

Ключевые слова: знания, инновации, пищевая промышленность, инновационная активность, конкурентоспособность, модернизация.

АNNOTATION
This article dedicates to the problem of modernization in the food industry in Ukraine, based on an innovative approach. Analyzes innovative activity of the food industry enterprises in Ukraine. Identifies the factors impeding the innovation activity, proposes a number of measures to stimulate innovation in the industry.

Keywords: knowledge, innovation, food industry, innovation activity, competitiveness, modernization.

Завантажити статтю (pdf)